Pure Sentiment logo goud

in Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas)

Pure
Sentiment

Sfeervolle wijn- en tapasbar die niets dan delicatessen serveert

wijnflessen bestellen

Pure Sentiment in Nieuwkerken-Waas

Begeesterd door horeca

Zalig ontspannen onder het genot van een glaasje wijn of smaakvolle tapas? Dan is een bezoek aan wijn- en tapasbar Pure Sentiment in Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas) een ware aanrader! Onze zaakvoerder Dennis Van De Velde hield er al op jonge leeftijd van om vrienden en familie met lekker eten te verwennen.

Op zestienjarige leeftijd deed Dennis zijn eerste ervaring in de horeca op, waarna hij zich opwerkte en in zaken als Zilte en Divin By Sepi meedraaide. Na verloop van tijd kreeg hij te smaak te pakken en vergaarde hij heel wat kennis als kok en sommelier. Het begon dan ook snel te kriebelen om een eigen wijn- en tapasbar op te richten. Op 1 augustus 2020 kwam die droom uiteindelijk uit. 

Smakelijk vlees- en visgerechten

Rijkelijke tapasschotels als handelsmerk

Zowel voor vlees- en visliefhebbers als vegetariërs heeft onze tapaskaart heel wat te bieden. Denk aan oesters, een assortiment aan fijne vleeswaren en tomatensalsa met verse burrata. Daarnaast is onze drankenkaart ronduit impressionant. Die bevat niet alleen witte, rode en roséwijnen, maar ook champagne en likeuren. Als u een woordje uitleg bij onze wijnen wenst, verschaffen wij u dat graag.
villenoir current release

Ter plaatse eten & afhalen

Wijn & tapas in Sint-Niklaas

Een plaatsje in onze wijn- en tapasbar te Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas) reserveren, kan eenvoudig telefonisch. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij plannen uw bezoek zo snel mogelijk in. Hou tot slot zeker onze Facebook en Instagrampagina in het oog om op de hoogte te blijven van interessante acties, nieuwe gerechten en gewijzigde openingsuren

Eenvoudig navigeren

Alles over ons

Les uw dorst en stil uw honger met onze niet te versmaden tapas, aromatische wijnen en bruisende champagnes.

tapasplank

Ware smaaksensaties

Zin in een wijntje of een tapasschotel?

Reserveer vandaag nog telefonisch uw tafel!